söndag 19 oktober 2008

Härlig helg!


Helgen startade med en mysig fredagkväll med barnen och maken. Först lite fredagsmys framför Pippi Långstrump med grönsaksstavar och goda dippsåser. Sedan njöt vi av en god grillad älgstek, bakad potatis och tzatsiki. Vi vuxna fick en flaska rött som legat ett par år i källaren på Gotland. Mums! Den räckte även till ett par bitar Vacherol, Gryere och Brie :)

Lördagen bjöd på härligt klart och soligt väder. Vi hade städdag i samfälligheten så det blev krattande, sopande och fixande. Mysigt och skönt att vara ute! Smaskigt eftermiddagsfika med goda vänner innan faster kom på middag. Mer mat och en god drink samt en massa prat om allt från vart tavlona ska hänga på väggen till politik.

Hela förmiddagen idag har vi varit hemma och sorterat leksaker, myst i soffan och lekt "hänga gubbe" Det var ju ett par år sedan man lekte den leken... Kommer du ihåg? Gissa vilka bokstäver som ingår i det uttänkta ordet. Johanna var en rackare på det medan jag nästan blev hängd... Middag på stan med syrran och lillbrorsan som var i huvudstaden på besök och sedan simskola.

Nu är jag redo för en ny spännande vecka! I morgon är det möte i kommunen hela dagen med Kommunstyrelsesammanträde mm, från tidig morgon till sen kväll 8-21.

Ha det gott!

Inga kommentarer: