torsdag 9 oktober 2008

Hemma igen


Resan till London var fantastisk och en välbehövlig break för hela familjen. Tänk vad ungarna lär sig snabbt, i går satt min 3 årige son och sjöng Happy Birthday - nog för att han hörde den ett par gånger i helgen men ändå.

Redan som 5 åring början man "riktig" skola i England. Skoluniform är obligatorisk och vilken fantastisk grej. Mina mornar med ungarna tas till 70% upp av bråk om kläder och skor. Trots at vi lagt fram kläder kvällen innan.... Här fanns det inte på kartan. Frukost, skoluniform på och sen i väg. Vilken dröm!

Vi flög lågprisbolagt tur och retur och usch vad det är tråkigt - exempel:
* Man har ingen seating så man måste stå och köa för att sen springa ombord för att kunna sitta ihop - jätte enkelt med 2 barn och 3 väskor och 2 gosekatter...
* Inga stolsfickor på stolarna, som småbarnsmamma har man ju rätt mycket saker med sig som kex, böcker, pennor, våtservetter mm - allt ligger i stolarna och på golvet och tar 10 min att plocka ihop innan man ska av..
* Allt ombord kostar hutlöst mycket - visst kan man äta innan men småbarnsmamman behöver den happeningen på flyget för att tiden ska gå fortare...

Men det är ju billigt - och det vill småbarnsmamman också ha... så att några pengar kunde spenderas på nya kläder, skor etc till oss alla. Halloweendräkter fanns väldigt billigt och visst är de söta? Nu hoppas vi bara på en Halloweenfest inbjudan..

ha det gott!

Inga kommentarer: