tisdag 22 juni 2010

Haninge 2010


Du har väl sett filmen från releasepartyt?
Du följer väl oss på Facebook?
Har du sett nya hemsidan?
Vad pratar jag om?
Jo, Haninge 2010, en personvalsförening som jag har bildat tillsammans med Martina Mossberg och Michael Fridebäck.

Föreningen är basen för den personvalskampanj som vi tre driver inför valet till kommunfullmäktige i höst och som jag hoppas att du vill hjälpa till att stödja. Jag kandiderar även till riksdagen för Haninge Kommun och Stockholms län.

Martina, Michael och jag driver personvalskampanj för att vi vill sätta en personlig prägel på valrörelsen och som individer vara tillgängliga för Haningeborna, såväl i personliga möten som på Internets olika sociala medier. Vi vill försöka göra politiken lite mer individuell i både löften och ansvar, vilket i grunden kräver en öppen och hela tiden pågående dialog med invånarna i vår kommun.

Vi vill möta alla som har idéer och tankar om Haninges utveckling. Vi letar efter de positiva samtalen, alla impulser, visioner och drömmar som finns i vår kommun.

Det kräver ett stort engagemang och en hög tillgänglighet från vår sida, det är vi medvetna om och beredda att satsa på. Vi vill vara Haningebornas personliga kommunpolitiker. Vi vill få många kryss i valet och bli personvalda.

Men vi behöver stöd, såväl ekonomiskt som personliga krafter som vill göra insatser på olika sätt.

Vi har tagit fram ett koncept och ett maner som sätter fokus på oss som individer, vi håller på att ta fram material som skall användas i kampanjen och vi arbetar med att bygga upp en infrastruktur för vår närvaro på Internet. Vår kampanj kommer att vara annorlunda jämfört med andra personvalskampanjer. Vår kampanj kommer att vara något nytt i svensk politik.

Och jag hoppas att du vill vara med och stödja detta. Vi försöker finansiera vår kampanj med egna insatser och medlemsavgifter/frivilliga bidrag.

Det enklaste sättet att stötta oss i vår verksamhet är att bli medlem i vår personvalsförening Haninge 2010. Betala in 100:- på vårt bankgiro 638-3152 (betalningsmottagare är Haninge 2010). Vill du skänka ett extra bidrag (valfritt belopp) så kan du göra det till samma kontonummer. Alla bidrag är mycket välkomna! Glöm inte att uppge ditt namn och dina kontaktuppgifter.

Undrar du något så tveka inte att höra av dig till mig!

Inga kommentarer: