torsdag 6 maj 2010

Solen skiner!


Vaknar hemma i min egen säng och solen skiner - skönt! Efter två dagars resa till Bryssel och vetskapen om att jag ska till London i morgon så är det nog extra härligt att vara hemma idag. Solen skiner och man blir extra glad av att läsa SvD.se idag. Demoskops senaste väljarundersökning visar att "Alliansen leder över oppositionen" Detta ger en extra kick och energi idag! Det visar att hårt arbete lönar sig! Oppositionens skuggbudget har nog öppnat ögonen för många. Vem vill idag ha höjd skatt? Vem vill idag höja bensinskatten med nästan 50 öre? S, V och Mp vill sänka skatten på bidrag och höja på arbete - Vem vill idag att det inte lönar sig att arbeta?
Näe, det måste verkligen löna sig att arbeta! I föregångslandet Sverige har vi sedan 2006 sänkt skatten för en vanlig löntagare med cirka 1750:- per månad. I Haninge ska man ha råd att vara lärare, vårdbiträde eller bibliotekarie. Här i Haninge ska man ha råd att leva på sin lön. Att de som tjänar minst får behålla mer. Det är rättvisa på riktigt.

Den största orättvisan i Haninge är klyftan mellan människor som har arbete och de som står utanför. Jag vill att alla Haningebor ska känna stolthet över att ha ett arbete att gå till. Full sysselsättning - Det är rättvisa på riktigt!

Ha en underbar torsdag!
Alexandra

Inga kommentarer: