söndag 27 juli 2008

Somar, sommar, sommar...

Härligt med sommar på Gotland! Här skiner solen och vågorna kluckar nere vid Hallshuk. Dagarna tillbringar vi med långfrukost, salta bad och sol, drinktime framåt fyra och sedan en grillmiddag med massor av tomatsallad och grillad Halloumi. Har fått några nya laster under semestern - nötter, halloumi, cheddarost och the. Och den mest onyttiga - mörk choklad med pistagenötter i... himmelsk god!

Ett kalasgott tips till grillen: snitta kycklingfile, fyll med pesto och salami - grilla - klart! Ätes med fördel till grillad Halloumi och tomatsallad :)

Läste i tidningen att man i Frankrike tar bort 35h arbetsvecka och Socialdemokraterna rasar - de menar att detta är att kränka fackförbunden - i hela artikeln stod inte ett ord om hur de tycker att individen faktiskt kan få vara med att bestämma. Som jag förstått syftet var - att inte ha detta som tvingande för att om man jobbar på ett litet företag hade man svårigheter att ta ut den extra ledighet som man fick och inte heller den extra semester vilket gjorde att man fick mer arbete och mindere betalt - vem vill ha det?

Nu åker jag och badar!

1 kommentar:

Anonym sa...

testar att lägga kommentar