fredag 19 september 2008

Blogg - bara strunt?

Läser en artikel skriven av Siwert Öholm om att bloggandet är "blandning av kommersialism, egotrippar och rent strunt" Läs artikeln här.

I artikeln ger han 7 råd mot blogg. Ett av dem är att lyssna på P1 istället. Måste det ena utesluta det andra? De flesta sitter och har radio eller TV på i bakgrunden och får faktiskt många uppslag til sin blogg från de olika medierna. Att kalla människors åsikter för strunt - det är inte sunt. Jag förstår dock grundtanken - att vi ska träffas mer och faktiskt lyssna på varandra. Det tycker jag också men som sagt, det ena utesluter inte det andra. Så jag kommer med gott samvete fortsätta skriva och läsa bloggar, precis som jag fortsätter att umgås och möta människor.

svd.se kan du i dag läsa om den sk "bloggbävning" som skedde i samband med FRA beslutet. Det är inte så konstigt att det är många som bloggar om det ämnet, det var ju enormt aktuellt. Dessutom har de flesta, pålästa eller ej, en egen åsikt om beslutet.

Som vår KS Ordförande brukar säga "Ingen spaning - ingen aning..." Jag håller med.

I dag ska jag och barnen gå på premiär! Mamma Mu och kråkan! Ska blir mysigt. Undrar då om detta räknas till S Öholms definition av rent strunt... :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du borde ta lärdom av KS ordförande "ingen spaning-ingen aning!!! När det gäller Skutans Gård så har du ingen aning om vad du ställer till med,vet du t.ex (du som rider) vilka omkostnader man har som hästägare om man vill att hästarna ska må bra?Vet du vad driften av byggnader m.m.kostar?Trots alla som hjälper till ideellt så räcker inte pengarna!!! Så hur har du tänkt att skutan ska klara sig på hälften av bidraget?Det vore kul att höra.Och varför lämnas det här beskedet helt utan tidigare kommunikation och efter att ansökningstiden till att söka aktivitetsbidragit passerats?
Man skulle nästan kunna tro att du har nå´t personligt agg till skutan?Är det så eller.....?
En mycket ledsen och besviken förälder från skutan!

Anonym sa...

Vill du verkligen påstå att omvärldsspaning är KS-ordförandes starka sida?