måndag 16 februari 2009

Paris och Gucci!

Helgen har varit fantastisk! En liten resa till Paris, jag och 2 andra shopping glada tjejer. Ett par otroligt snygga, coola, heta, asschyssta Gucciglajjor fick en hedersplats i väskan till hemresan. Wow! De är magnifika! Bild kommer inom kort.

Vi satte verkligen shoppingkompetensen på hårt prov - 19,46 satt vi på Metron, 1 station ifrån La Fayette varuhuset när Katta kom på att hon hade ju faktiskt inte köpt några jeans - som var ett av huvudmålen för resan.... Ok, vi kör sa jag, men då måste vi ha en bra plan - de stänger ju 20,00... Så redo för en språngmarsch ställer vi upp vid dörrarna - springer ut - upp mot La Fayette, panik, panik hinner vi?
Väl uppe vid varuhuset har de redan låst flera dörrar - jakten till öppendörr börjar - JAAA! Vi hittade en! Vi rusade in genom dörrarna, glatt leende, och upp för rulltrapporna. Hmmmm, vilken våning? Ingen aning! Vi chansar på 2:an - där fanns Armanijeans men de kostar lite väl mycket, och fanns dessutom inte i rätt storlek...

Vi småjoggade vidare och tvärstannade - wow, kolla de där- Asschyssta RL jeans. Personalen såg lite tveksamma ut men de kände nog igen blicken och hungern i ögonen och Katta fick prova jeansen i rekordfart - perfekta!

20,09 var vi nere i tunnelbanan igen. Vilken bragd!

Inga kommentarer: